Annonce

Réduire
Aucune annonce.

Duoticket concert Simply Red Sportpaleis Antwerpen - Radio 2 - xxlxx

Réduire
X
 
  • Filtre
  • Heure
  • Afficher
Tout nettoyer
nouveaux messages

  • Duoticket concert Simply Red Sportpaleis Antwerpen - Radio 2 - xxlxx



    Met z'n twee gratis naar Simply Red in Antwerpen

    Op vrijdag 9 december staat Simply Red op de planken van het Sportpaleis in Antwerpen. Zin om het concert met z'n twee live én gratis mee te maken? Speel dan snel mee!
    Blue Eyed Soul Tour

    Antwerpen is één van de haltes van Simply Red in hun ‘Blue Eyed Soul Tour’ en belooft een echt muzikaal feest te worden. Simply Red staat bekend als één van de meest succesvolle live-acts ooit uit het Verenigd Koninkrijk, en ook nu weer zullen ze alles uit de kast halen en het publiek op hun wenken bedienen. Op de songlist: alle hits uit hun fenomenale carrière zoals 'Stars', 'Holding Back The Years', 'Fairground' en 'Money's Too Tight To Mention', maar ook nieuwe nummers bulkend van pure soulful grooves.
    Mick Hucknall is sinds 1985 de songwriter en bandleider van Simply Red, met saxofonist Ian Kirkham trouw aan zijn zijde. De huidige line-up van de band is ongewijzigd sinds 2003 met een ijzersterke live reputatie tot gevolg. Inspiratie voor het nieuwe album ‘Blue Eyed Soul’ kwam van de klassieke funk en soul van onder meer Wilson Pickett, Dyke and the Blazers, James Brown.

    Win jouw duoticket!

    Een fantastische muzikale avond met Simply Red? Het kan. Geef antwoord op onze vraag en misschien ben jij één van de gelukkige winnaars van een duoticket voor het concert op vrijdag 9 december in het Sportpaleis in Antwerpen.


    Vraag:

    De naam 'Simply Red' verwijst naar de rode haardos van bandleider en gezicht van de groep, Mick Hucknall. Maar 'red' verwijst ook nog naar iets anders. Wat?

    - De passie van Hucknall voor voetbalploeg Manchester United XXXXX https://fr.wikipedia.org/wiki/Simply_Red
    - Zijn liefde voor rode rozen
    - Hucknall is helemaal zot van Kerstmis


    Aanmelden met je VRT-profiel

    Dlp xxlxx

    ​

  • #2
    Expiré

    Commentaire


    • #3
      expiré

      Commentaire

      Unconfigured Ad Widget

      Réduire

      Google Adsense

      Réduire

      Unconfigured Ad Widget

      Réduire
      Chargement...
      X